TEXEL⚓🏝

okt 26, 2021

Wat is Texel toch een mooi eiland. Mijn man en ik waren even een heerlijk dagje uitwaaien op Texel.

Dat is namelijk niet zover rijden vanaf Lelystad.

We dachten dat het er heel druk zou zijn, maar het was super rustig.

Des te beter dacht ik 😊

Op het eiland gingen we naar het museum Kaap Skil. Echt een aanrader op heen te gaan trouwens.

Opeens zag ik in een bijgebouw van het museum allerlei spullen tot wel 4 hoog hangen, maar ook de grond was bezaaid met spullen.

Dit was maar een handjevol spullen die gevonden zijn op het strand 😱.

Deze spullen komen vooral van zeecontainers die van schepen afgevallen zijn en uiteindelijk aanspoelen op het strand van Texel.

Wat een troep zeg.

Ook zag ik daar een verzameling van glas.

Er stond een tv waar een man vertelde dat hij al dit glas van het strand had gehaald in de loop der jaren. Hij noemde het ook nog een kleine verzameling.

Een kleine verzameling? Man die hele muur van recht naar links, boven en onder (misschien wel 6 meter hoog en breed) stond vol glas. Dat noem ik geen kleine verzameling meer hoor. 🤣

Maar goed….

Ik leerde hier wat van. Deze meneer wilde zo graag het strand schoon houden en mensen laten zien hoeveel troep zij achterlieten of aanspoelde op het strand dat hij het verzamelde.

Laat ik nou niet zo zijn. Wat je meeneemt naar het strand kun je ook meenemen terug naar huis en in de prullenbak stoppen.

En datzelfde geldt voor al je ontwerpen. Heb je ontwerpen gemaakt die je niet meer gebruikt of totaal niet meer van nu zijn? Wis ze en hou je Canva lekker overzichtelijk en schoon 😋😊

Ben jij ook een opruimer?

Liefs,

Celina 💖

Vond je dit een leuke Canva tip of blog? Deel het met anderen om zo het Canva virus te delen. Dank je!